Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Aromecum - Nederlands - Organic Earth
 
Ga terug

BoekenNederlands

Aromecum

Het Aromecum Aromatherapie van Absint tot Zonnebloem Sinds 2004 bestaat er een opmerkelijk vademecum over aromatherapie.

Over aromatherapie is al zeer veel geschreven, maar dit Aromecum is een waar compendium én leesboek tegelijkertijd. Een vademecum voor een ieder – van professional tot enthousiaste gebruiker van aromatherapeutische producten - die meer wil weten van het hoe en waarom van aromatherapie.

Waarom is aromatherapie meer dan alleen lekkere luchten? Hoe en waarom werkt dennenolie bij ontsmetting van de lucht? Waarom is lavendel zo rustgevend? Wist u dat lavendel ook sterk huidgenererend is? Waarom werkt een druppeltje geraniumolie tegen zenuwpijn? Welke oliën zijn bijzonder geschikt voor de huidverzorging en waarom? Hoe pas ik aromatherapie toe bij bepaalde klachten? Welke doseringen moet ik bij al die verschillende oliën gebruiken? Waarom zou ik aromatherapie complementair moeten gebruiken bij andere therapieën? Waarom is aromatherapie zo populair in de terminale zorg ( palliatieve zorg in hospices)? Kan ik aromatherapie inzetten bij demente bejaarden? Wat hebben sporters aan aromatherapie?

Zo worden nog honderden vragen die u zou kunnen hebben beantwoord in dit Aromecum. De meest recente, wetenschappelijke bevindingen rond aromatherapie zijn in deze 7e druk verwerkt en uitgewerkt. Natuurlijk vinden de honderden jaren van empirische kennis hun beslag in dit werk. U vindt er meer dan 200 uitgebreide beschrijvingen van essentiële oliën, vette plantoliën en hydrolaten.

Uiteraard is in deze 7e druk weer een aantal oliën toegevoegd zoals o.a. Baobab en Cactus olie en uitbreidingen van hoofdstukken met bijvoorbeeld een extra thema als luchtzuivering. Al jaren wordt dit naslagwerk ook als een echt doe boek gebruikt door enthousiaste gebruikers van aromatherapeutische producten, door docenten en studenten. De Stichting Aromatherapie en Natuurlijke Gezondheidszorg Ontwikkeling (SANGO) geeft dit boek uit nadat er reeds monografieën verschenen over Tea Tree olie (2003) en Lavendel (2004) en Eucalyptus, Den en Pepermunt ( 2006)

€54.95


Aromecum
1001112
06/11/2015

Recentelijk door jou bekeken

Aromecum

Aromecum

  • Product Prijs€54.95
  • Product Nummer1001112
  • Beschikbaar sinds06/11/2015