Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Bactrex - Biotabs - Organic Earth
 
Ga terug

MeststoffenBiotabs

Bactrex

Met Bactrex geef je je stekjes of zaailingen een vruchtbare bodem om snel tot gezonde planten uit te groeien.

Bactrex
 is een droog, in wateroplosbaar poeder met een groot aantal microben met een nuttige uitwerking op bodem en wortel (inclusief 6 stammen van Bacillus spp.), schimmels (Trichoderma) en actinomyceten. Deze ingrediënten zijn speciaal geselecteerd voor het gunstige effect op de bodemstructuur en vruchtbaarheid. De gespecialiseerde wortelbacteriën worden "verpakt" in oplosbaar Yucca extract en biologische katalysatoren om te zorgen voor een snelle kolonisatie en groei in het gebied rondom de wortels.

Gebruiksaanwijzing:
Bewater de pot met een oplossing van 1 gram Bactrex per liter water. Gebruik voldoende van deze oplossing tot het oppervlak van de aarde volledig vochtig is.

Meer informatie:
Bacteriën zijn eencellige micro-organismen die afhankelijk zijn van koolstof (energie) om te kunnen overleven. Een selecte groep bacteriën zijn vooral gespecialiseerd in het verkrijgen van deze energie uit de opname wortels van planten (dode wortel cellen, residuele organische materialen, enz.). Rhizobacteriën (wortelbacteriën) bevorderen de oplosbaarheid van de mineralen P, K en Ca. Ze binden stikstof uit de lucht en zorgen voor betere beschikbaarheid naar de wortels. Ze werken ook als zogenaamde mycorrhiza helpers. Zij zorgen voor het ideale klimaat in het wortelstelsel, waar de mycorrhiza zich ontwikkelen. 

De bacteriën in Bactrex zijn speciaal geselecteerd, gekweekt en verpakt om kwekers te helpen bij het bevorderen van de gezondheid en veerkrachtigheid van hun planten. Naast de bevorderlijke bodembacteriën bevat Bactrex ook diverse effectieve soorten Trichoderma. Trichodermas zijn schimmelsoorten met de karakterisieke kenmerk dat zij overleven ten koste van bepaalde andere schimmels, waaronder schimmels die ziekten bij planten veroorzaken. Daarom moet Trichodermas altijd worden gebruikt als grondbehandeling of onmiddellijk na het zaaien of planten zodat ze deze specifieke schimmels consumeren voordat ze ziekte veroorzaken. Onderzoek heeft aangetoond dat de combinatie van Trichoderma en mycorrhizae de voordelen van beide combineert.

Waarschuwing:
Koel en droog bewaren. Buiten bereiken van kinderen houden. Niet geschikt voor consumptie.

Starting From:
€22.50

inhoud:


Bactrex
7006541
23/06/2014

Aanbevolen

Biotabs

Biotabs

 • Product Prijs€13.50
 • Product Nummer7006547
 • Beschikbaar sinds23/06/2014
Auto Wappa

Auto Wappa

 • Product Prijs€23.00
 • Product Nummer2004063F
 • Beschikbaar sinds09/06/2012
Think Different

Think Different

 • Product Prijs€29.00
 • Product Nummer20030057F
 • Beschikbaar sinds06/03/2012

Recentelijk door jou bekeken

Bactrex

Bactrex

 • Product Prijs€22.50
 • Product Nummer7006541
 • Beschikbaar sinds23/06/2014