Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
G-kit Bonanza mini zwart (0,35m2) - G Tools - Organic Earth
 
Ga terug

GroeikamersG Tools

G-kit Bonanza mini (0,35m2)

Wil je zelf een hobby kweekkast maken? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met spaarlamp, LED, natriumlamp, etc? Kies dan een van onze Bonanza of Wing kweekkasten. Wij verkopen alle robuuste G-tools kweekkasten ook ‘leeg’ zodat je deze naar eigen inzicht in kunt richten.

Past in ieder interieur
Deze hobby kweekkast, de G-kit Bonanza mini, met z’n oppervlak van 0,35m2, is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 250 Watt. De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken.

Ga je zelf een hobby kweekkast maken en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichtings-, beluchtings- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder.

Eenvoudige hobby kweekkast
De Bonanza hobby kweekkast wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten. De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste ‘achterplaat’ van de kast.

Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden. In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger.

Voor deze hobby kasten zijn speciale hoogte uitbreidingssets (XL sets) te verkrijgen. Zo kan je grotere planten kweken of met grotere reflectoren werken. Alle technische- en montageartikelen schaf je los aan in onze webshop. We verkopen ook sloten voor je hobby kweekkast.
De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding en is binnen een half uur op te bouwen.

Veilig
Ook als je je eigen hobby kweekkast gaat maken, wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de kant-en-klare modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De MDF panelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

Productomschrijving:
Afmetingen (h x b x d): 176 x 61 x 61cm
Netto oppervlak: ~0,35m2.
Materiaal: aluminium profielen, kunststof hoekstukken, vocht- en brandwerende gelamineerde MDF panelen.
Materiaal panelen: buitenzijde laminaat print hoogglans zwart. Binnenzijde laminaat wit.
Lucht in: 1 x rond gat ø100mm inclusief luchtrooster.
Lucht uit: 1 x rond gat ø125mm, inclusief luchtrooster.
Kleur: zwart/bruin
Inclusief: 1 G-Tools Bonanza luchtinlaat die de lucht wel maar het licht niet naar binnen laat, bevestigingspunten voor filter, fan en verlichting.

Download handleiding

Starting From:
€350.00

kleur:


G-kit Bonanza mini (0,35m2)
3003007
16/02/2014

Recentelijk door jou bekeken

G-kit Bonanza mini (0,35m2)

G-kit Bonanza mini (0,35m2)

  • Product Prijs€350.00
  • Product Nummer3003007
  • Beschikbaar sinds16/02/2014