Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Kweekkast G-Kit Bonanza (1m2) - G Tools - Organic Earth
 
Ga terug

GroeikamersG Tools

G-Kit Bonanza (1m2)

Wil je een lege kweekkast kopen? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met spaarlamp, LED, natriumlamp, etc?

Kies dan een van onze Bonanza en Wing kweekkasten. Wij verkopen alle robuuste G-tools kweekkasten ook ‘leeg’. Maak je eigen kweekkast en richt deze naar eigen inzicht in.

Past in ieder interieur
Deze lege kweekkast, de G-kit Bonanza zwart, met z’n oppervlak van 1 m2, is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 600Watt. De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken.

Zoek je een lege kweekkast en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichtings-, beluchtings- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder.

Eenvoudige montage lege kweekkast
De Bonanza lege kweekkast wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten. De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste ‘achterplaat’ van de kast.

Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden. In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger.

Zo kan je grotere planten kweken of met grotere reflectoren werken.

De lege kweekkast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding en is binnen een half uur op te bouwen.

Modulair uitbreiden
Voor deze kasten maken we een speciale uitbreidingsmodule. Met deze module is de Bonanza eindeloos uit te breiden.

Veilig
Ook als je zelf een kweekkast gaat inrichten, wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de kant-en-klare modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De MDF panelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

bonanza 600 organic earth

Productomschrijving:
Afmetingen (h x b x d): 176 x 118 x 78cm
Netto oppervlak: ~1m2, plaats voor 15 x 7 liter potten of 12 x 11 liter potten.
Materiaal: aluminium profielen, kunststof hoekstukken, vocht- en brandwerende gelamineerde MDF panelen.
Materiaal panelen: buitenzijde laminaat print hoogglans zwart. Binnenzijde laminaat wit.
Lucht in: 2 x rond gat ø100mm inclusief luchtrooster.
Lucht uit: 1 x rond gat ø125mm, inclusief luchtrooster.
Kleur: zwart/bruin
Inclusief: 2 G-Tools Bonanza luchtinlaten die de lucht wel maar het licht niet naar binnen laten, bevestigingspunten voor filter, fan en verlichting.

Download handleiding

Starting From:
€495.00

kleur:


G-Kit Bonanza (1m2)
3003008
16/02/2014

Recentelijk door jou bekeken

G-Kit Bonanza (1m2)

G-Kit Bonanza (1m2)

  • Product Prijs€495.00
  • Product Nummer3003008
  • Beschikbaar sinds16/02/2014