Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Firefly - Draagbare vaporizers - Organic Earth
 
Ga terug

VerdampersDraagbare vaporizers

Firefly

De revolutionaire Firefly is de snelste, eenvoudigste en meest bevredigende manier om te genieten van uw aromatische mengsels. De Firefly verwarmt direct met een druk op de knop, zo dat u direct gebruik kunt maken zonder te wachten. Er niets snellers.

Hoe werkt de Firefly?
De Firefly is voorzien van de meest geavanceerde verdamptechnologie. De Firefly's dynamische convectie verwarmingstechnologie gebruikt van geavanceerde software die er voor zorgt dat de temperatuur in 10 seconde stijgt van 38°C naar 200°C. Geniet van allen smaken en actieve stoffen het moment dat deze worden verdampt. Als uw voorkeur uitgaat naar een lichtere damp, neem u simpelweg kortere trekjes. U heeft alles volledig onder controle wat betekent dat u elke keer de perfecte verdamping heeft.

Makkelijk vullen & Reinigen

De Firefly is erg makkelijk te vullen en te reinigen, vanwege het magnetische dekseltje en glazen verwarmingsdeksel. De verwarmingsruimte heeft een grote opening en heeft schuine kanten wat betekent dat fijne aromatische mengsels makkelijk te plaatsen en te verwijderen zijn. Het magnetische deksel heeft een open damp pad die volledig zichtbaar is wanneer de deksel is verwijderd, zodat het makkelijk kan worden gereinigd met koud water.

Oplaadbare / Swappable Batterij
De high-power Lithium-ion batterij laadt op in minder dan 45 minuten en heeft een capaciteit van 40 trekken per lading. De batterij kan worden opgeladen in de Firefly of kan worden geladen in de externe oplader. De batterij is makkelijk te vervangen, en zorgt ervoor dat u makkelijk een opgeladen batterij uit de oplader kan plaatsen en op deze manier geen moment zonder zit.

Hoge Kwaliteit afwerking
De borosilicaglazen vulkamer en roestvrij stalen damp route zorgt voor pure smaak en zuivere damp. Slank en compact past de Firefly mooi in uw hand. De elegante metalen en glazen behuizing geven een gevoel van warme riviersteen, en creëert een gevoel van luxe en kwaliteit.

firefly portable vaporizer organic earth

Inclusief:

  • Firefly Vaporizer
  • High Power Oplaadbare Lithium-ion batterij
  • Reinigingskit
  • Netsnoer Adapter - Inclusief locale stekker
  • Soft Case
  • Gebruikshandleiding
  • 5 jaar fabrieksgarantie

 

Starting From:
€249.00

kleur:


Firefly
9007230
26/02/2015

Recentelijk door jou bekeken

Firefly

Firefly

  • Product Prijs€249.00
  • Product Nummer9007230
  • Beschikbaar sinds26/02/2015