Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Hydroponie Voor Iedereen - Engels - Organic Earth
 
Ga terug

BoekenEngels

Hydroponics for Everybody

'Hydroponie Voor Iedereen, alles over thuiskweken' van William Texier.

Deze rijk geïllustreerde bijbel van het hydroponisch tuinieren zal de oogst van het thuiskweken doen toenemen tot een niveau dat men niet voor mogelijk houdt.

Van eenvoudig tuinieren tot het kweken met behulp van geavanceerde technieken:

  • met tips voor beginners en gerichte informatie voor ervaren professionals
  • van de basiskennis tot de best bewaarde geheimen
  • alles wat u altijd al wilde weten over de hoogwaardige techniek van hydroponie


hydroponics for everybode organic earth
De auteur

Wiliam Texier werd geboren in Parijs. Aanvankelijk studeerde hij aan het Institut National de Gemmologie in Frankrlijk en vervolgens aan het Geological Institute of America in Los Angeles. In 1985 ontdekte hij de hydroponie wat zijn grote passie werd. Hij en Lawrence Brooke, zijn goede vriend en oprichter van General Hydroponics, ontwikkelden de aero-hydroponie.

Enkele jaren later, begon hij aan zijn eerste onderzoeksopdracht voor de R&D-afdeling van de White Owl Waterfarm in Sebastopol in Californië. In 1994 keerde hij terug naar Frankrijk en samen met zijn vrouw Noucetta Kehdi richtte hij General Hydroponics Europe op.
William Texier is een van de eerste pioniers van de hydroponie. In 2004 ontwikkelde en kreeg hij patent op zijn “bioponics” (biologische hydroponie).

Tegenwoordig leidt hij het onderzoek en de ontwikkeling van General Hydroponics in Europa en daarbuiten, met ondersteuning van een team onderzoekers van de University of California. Hij publiceert artikelen en overal ter wereld leidt hij seminars. Met dertig jaar ervaring, wordt hij beschouwd als een van ’s werelds meest gerenommeerde experts op het gebied van hydroponie.

'Hydroponie voor Iedereen' is vertaald in verscheidene talen. Op het moment hebben wij een Engelse, Franse en Russische editie in huis.

Kijk hier naar een aantal van onze hydrocultuur producten:

'Hydroponie Voor Iedereen, alles over thuiskweken!

  • 120 illustrations
  • 17 x 24 cm
  • ISBN 978-2-84594-90-1
  • EAN 9782845940901

€35.00


Hydroponics for Everybody
1004064
10/11/2013

Recentelijk door jou bekeken

Hydroponics for Everybody

Hydroponics for Everybody

  • Product Prijs€35.00
  • Product Nummer1004064
  • Beschikbaar sinds10/11/2013