Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Land van wiet en honing - Nederlands - Organic Earth
 
Ga terug

BoekenNederlands

LAND van WIET en HONING

Wiet is niet voor iedereen. Sommige mensen kunnen er niet tegen, anderen zijn er tegen, nog anderen hebben er niks tegen maar er ook niks mee. Voor hen kan LAND van WIET en HONING een openbaring zijn, een bron van informatie die een heel nieuw licht werpt op het beeld dat ze altijd van cannabis gehad hebben.

Wie wel van wiet kan genieten, zal zich met plezier onderdompelen in dit wervelende feest van weetjes, lijstjes en verhalen. Wiet is overal, in films en muziek, in rituelen, boeken en op internet. De wietgolf lijkt niet meer te stoppen.

Verschillende landen en Amerikaanse staten hebben het verbod op de plant eindelijk opgeheven en uit de klauwen van de onderwereld gehaald. Mensen richten social clubs op om te voorzien in hun eigen bevoorrading of kweken zelf. Tv-series als Weeds en Eigen kweek zijn razend populair en mediwiet blijkt nog efficiënter dan de felste voorstanders ooit durfden verhopen. Land van wiet en honing is geen pleidooi maar vertelt de andere kant van het verhaal, die zelden de mainstream media haalt.

De auteur, Karel Michiels, schrijft over comedy en muziek in De Standaard. Hij publiceerde boeken over voetbal, reizen en reggae. Zijn laatste titel is Vlaanderen lacht (2012) over cabaret en alle vormen van humoristisch theater.

Titel: Land van wiet en honing
Auteur: Karel Michiels
Uitgeverij: Houtekiet
Taal: Nederlands
Soort: Paperback met illustraties
Afmetingen: 23x236x156 mm
Gewicht: 442 gram
Verschijningsdatum: 28-08-2014
ISBN: 9789089242921

€22.00


LAND van WIET en HONING
1001013
04/02/2015

Recentelijk door jou bekeken

LAND van WIET en HONING

LAND van WIET en HONING

  • Product Prijs€22.00
  • Product Nummer1001013
  • Beschikbaar sinds04/02/2015