Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Soma Seeds - Organic Earth
 
Ga terug

GefeminiseerdSoma Seeds

Lavender

In Soma #10 komt de wereld van weed samen. Zaden die de hele wereld overgegaan zijn (Afghanistan, Hawaï, Korea, de VS en Europa) ontmoeten elkaar op dit kruispunt. Deze avontuurlijke Soma #10 laat zich dan zien met de intenste paarse kleur die je maar kunt bedenken. De uiteinden van de bladeren zijn bijna zwart. De dichte toppen geven een sensuele pittige geur af die doet denken aan Afghaanse hasj.

De planten hebben een lange stam, weinig blad, en dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker ze te kweken. Hoewel deze Soma #10 normaal niet zo groot wordt als ander Haze- soorten, kun je ze toch met meerderen tegelijk kweken. Enige kennis is wel vereist. Door ze bijvoorbeeld iets langer te laten groeien voordat je ze in de bloei zet. Advies hierover geven we graag.

Buiten doet deze soort het goed in gematigde zones, hoewel een droog klimaat per definitie optimaal is. De Soma #10 produceert een fascinerende high die door elke chakra heengaat. Als je het op een zwoele avond of een regenachtige dag rookt zal de Soma #10 je heerlijk ontspannen en mellow laten voelen, tot op het slaperige af. En toch wakker.

Geslacht: Gefeminiseert
Soort: Indica / Sativa (80/20)
Bloei: Fotoperiode
Genetica: Super Skunk x Big Skunk Korean x Afghani Hawaiian
Bloeitijd: 9 – 10 weken,  buiten oktober
Opbrengst: 12 – 15 gram
Hoogte: Medium, groot
THC Level: Hoog 
Kenmerken: Donker paarse kleuring

Starting From:
€42.00

hoeveelheid:


Lavender
2007141
29/03/2011

Recentelijk door jou bekeken

Lavender

Lavender

  • Product Prijs€42.00
  • Product Nummer2007141
  • Beschikbaar sinds29/03/2011