Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Rogis Wonderspray - Sproeimiddelen - Organic Earth
 
Ga terug

BestrijdingsmiddelenSproeimiddelen

Rogis Wonderspray

toffen in deze mix van diverse natuurlijke olieen verminderen sterk de eetlust en de voortplantingsdrang van insecten (ze eten niet meer van behandelde planten) en voorkomt dat larven zich ontwikkelen en hebben een afstotende werking op alle sapdrinkende insecten en tegen schimmels.Deze natuurlijke insecticide olie is compleet veilig voor mensen, nuttige insecten en andere dieren.

De werking van deze natuurlijke bestrijding ziet u niet meteen maar duurt een paar dagen tot een paar weken. Doch al die tijd zullen de insecten uw planten niet meer aantasten. Door het spuiten legt u ook een dun laagje over de eventueel aanwezige eitjes waardoor deze ook niet meer uitkomen.

Kan hele bloeicyclus gegeven worden maar vermijd de bloemen. Indien de Wonderspray niet vloeibaar genoeg is de fles even in warm water zetten totdat deze vloeibaar genoeg is. Daarna 5 ml oplossen op 1 liter water en daarna goed schudden.uw planten goed aan boven- en onderzijde van de bladeren en de stengels goed bespuiten, evenals de bovenzijde van de aarde (het medium)Net voor de lampen uitgaan (of het donker wordt) toepassen. Vitaminen en sporenelementen zorgen verder voor extra voeding van uw planten en bescherming van de bladeren.

Wonderspray wordt bij 25 graden vloeibaar dus indien het niet vloeibaar is even een paar

minuten in warm water zetten, daarna goed schudden.

Starting From:
€17.50

inhoud:


Rogis Wonderspray
8024021
27/02/2018

Recentelijk door jou bekeken

Rogis Wonderspray

Rogis Wonderspray

  • Product Prijs€17.50
  • Product Nummer8024021
  • Beschikbaar sinds27/02/2018