Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
Tuinboon - bolster - Organic Earth
 
Ga terug

Groenten en zoGroenten

Tuinboon

Tuinboon Express selectie Eleonora Vicia faba

Tuinboon Express selectie Eleonora is een eigen ras van de Bolster. Deze tuinboon heeft een goede productie. De Eleonora is kort en daardoor weinig gevoelig voor omvallen. De peulen zijn glimmend, lang, vrij fijn en goed gevuld met ca. 5 zaden.

Uitstekende smaak en zeer geschikt om in te vriezen. Tuinbonen hebben een goede koudetolerantie. Ter plaatse zaaien kan vanaf begin maart tot half april. Extra vervroeging is mogelijk door in februari voor te zaaien.

Bij zaaien of uitplanten minimaal een afstand van 60 x 20 cm aanhouden. Dichter zaaien levert geen extra peulopbrengst op! De oogstperiode is kort; met verschillende zaaidata wordt spreiding verkregen. Eleonora is een sterk gewas, ook geschikt als windschut voor andere gewassen. Groeit op elke grondsoort en stelt weinig eisen aan de bemesting.

Zaaien in volle grond februari tot half april
Plantafstand in de rij 15 cm
Tussen de rijen 60 cm
Standplaats Zonnig
Inhoud gram 75 gram

€2.45


Tuinboon
20091021
24/02/2013

Recentelijk door jou bekeken

Tuinboon

Tuinboon

  • Product Prijs€2.45
  • Product Nummer20091021
  • Beschikbaar sinds24/02/2013