Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/sites/site42327/web/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).
G-Kit 400 Wing - G Tools - Organic Earth
 
Ga terug

GroeikamersG Tools

G-Kit 400 Wing

Zoek je een Wing kweekkast leeg? Omdat je zelf kweekspullen hebt? Of omdat je een eigen idee hebt over hoe de ideale kweekkast er uit ziet, met spaarlamp, LED, natriumlamp, etc? Kies dan een van onze premium quality Wing kweekkasten. Wij verkopen alle robuuste G-tools kweekkasten ook ‘leeg’ zodat je deze naar eigen inzicht in kunt richten.

Past in ieder interieur
Deze 400 Wing kweekkast met z’n oppervlak van 1 m2 is ideaal voor gebruik met verlichtingssystemen tot maximaal 600Watt. De kast past in ieder interieur, zodat je ieder ongebruikt plekje in huis kan gebruiken om je eigen planten te kweken.

Zoek je een Wing kweekkast leeg en heb je advies nodig hebben over de aanschaf van verlichtings-, beluchtings- of bewateringssysteem? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder.

Eenvoudig
De Wing kweekkast leeg wordt geleverd met een ingenieus lucht inlaatsysteem. Dit systeem laat lucht naar binnen maar licht niet naar buiten. De G-tools luchtinlaten ademen hun lucht in via de onderste “achterplaat” van de kast. Voor de bevestiging van koolstoffilter, reflector, etc. worden aluminium profielen meegeleverd, die eenvoudig aan het plafond bevestigd kunnen worden. In het plafond is een rond gat (diameter 125mm) met luchtrooster gemonteerd. Daar bevestig je de luchtafzuiger.

De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding en is binnen een half uur op te bouwen.

Veilig
Ook wanneer je je eigen kast gaat inrichten, wil je een veilige kast. Onze lege kweekkasten zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de kant-en-klare modellen. In onze kasten zijn geen brandbare materialen verwerkt. De PVC panelen hebben zelfs een brandvertragende werking. Ook bevatten de kasten geen toxische stoffen die bij hogere temperaturen vrij kunnen komen.

Productomschrijving:
Afmetingen (h x b x d): 176 x 118 x 78cm
Netto oppervlak: ~1m2, plaats voor 15 x 7 liter potten of 12 x 11 liter potten.
Materiaal: aluminium profielen, kunststof hoekstukken, vocht- en brandwerende PVC panelen.
Materiaal panelen: buitenzijde laminaat print hoogglans zwart. Binnenzijde laminaat wit.
Lucht in: 2 x rond gat ø100mm inclusief luchtrooster.
Lucht uit: 1 x rond gat ø125mm, inclusief luchtrooster
Inclusief: 2 G-Tools Bonanza luchtinlaten die de lucht wel maar het licht niet naar binnen laten, bevestigingspunten voor filter, fan en verlichting.
Inclusief: wielen

Download handleiding

€625.00


G-Kit 400 Wing
3003009
16/02/2014

Recentelijk door jou bekeken

G-Kit 400 Wing

G-Kit 400 Wing

  • Product Prijs€625.00
  • Product Nummer3003009
  • Beschikbaar sinds16/02/2014